Vivicittá

Gyönyörű  futónapra ébredtünk április 12-én szombaton. Panaszunk nem lehetett az időjárásra, nem úgy mint a tavalyi évben.

A Jedlik színeiben 67 induló képviselte iskolánkat, akik  között nem csak diákjaink, hanem családtagok, barátok, barátnők egyaránt remek hangulatban teljesíthették a 31. Telekom Vivicittá 2.5 km-es Minicittá távját. Mindenki szerencsésen átszakította a képzeletbeli célszalagot, voltak, akik különösen jó időeredménnyel.

Elsőként ért be kiváló 00:10:13-as eredménnyel Alafi Beatrix 10.E. osztályos tanulónk, akit egy páros befutó Götz Ágnes és Kovács Debóra 9.B. osztályos diákjaink követtek. A képzeletbeli Jedlik dobogónkra még Nguyen Vi An 7.A. osztályos tanulónk is felállhatott. Sajnos idén sem sikerült elnyernünk a Telekom nagyértékű sportszerutalványát, de iskolánkat kiemelték másik 10 budapesti intézménnyel együtt a magas indulói szám miatt.

Reméljük, jövőre még több diák és családtag vesz részt ezen a 2.5 km-es megmérettetésen. A vasárnapi nap hosszútávjai között is felcsendült a Jedlik neve Pallagi Patrik 11.B. osztályos tanulónknak köszönhetően, aki a 10 km-es távot 01:00:18 alatt teljesítette.
Ezúton is külön gratulálunk ehhez a remek eredményhez. Továbbá szeretném megköszönni minden tanulónak, családtagjaiknak, barátaiknak és a szurkolóknak a részvételt ezen a csodás napon.

Bízom benne, hogy jövőre vagy már a májusi Coca-Cola futáson többen rójuk a kilométereket, hiszen ne feledjétek: „Együtt többre vagyunk képesek!” 

Galéria