A fenntarthatóság hete

Fenntarthatósági hét és papírgyűjtés a Jedlikben!

A Föld napja alkalmából idén nemcsak papírgyűjtést szervezünk, hanem rendhagyó módon, a DÖK és Zaha Tanárnő szervezésében egy fenntarthatósági héttel hívjük fel a figyelmet a környezetünk megóvásának fontosságára.

Időpont: április 24-28.

A fenntarthatósági hétre minden osztályból 1 db 3 fős csapat jelentkezését várjuk. Az 5-6-7. évfolyamok, illetve a 8-9-10. évfolyamok külön versenyeznek.

Az első forduló feladata egy 3D-s plakát elkészítése újrahasznosítható anyagokból a lehető legkreatívabb módon.
A plakát leadási határideje: április 20., csütörtök

A második forduló az 5-6-7. osztályosok részére április 25-én, kedden, a 8-9-10. osztályosok részére pedig április 29-én, csütörtökön kerül megrendezésre. Találkozó mindkét esetben 14:30-kor a földszinti aulában, ahol minden osztályra játékos állomásos feladatok várnak külső terepen a Föld napja alkalmából rendezett vetélkedőn.

Az eredményesebb csapatokra minden esetben ajándékok várnak.

A papírgyűjtés szintén április 24-től 28-ig tart, a papírt a hátsó udvaron lévő konténernél adhatjátok le reggel 7:15 és 8:30 között, illetve délután 14:00 és 16:30 között.

A fenntarthatósági hétre való jelentkezést és a plakát leadását Brutovszky Gabriella tanárnőnél, Zaha Enikő tanárnőnél, Ambrus Gyöngy, 11.A osztályos tanulónál és Rapatyi Anna, 10.A osztályos tanulónál tehetitek meg.

 

Galéria