Események a 2021/2022 tanévben

DÖK-nap

A tanév utolsó tanítási napját az idei évben is a Diákönkormányzat szervezte. Számos program közül választhattunk: volt kötélhúzás, vízibomba, Just Dance-bajnokság, pólófestés és karaoke is az állomások között. 

Határtalanul

Határtalanul (pályázati azonosító: HAT-KP-2-2021/1-000213) kirándulás keretein belül a 9.E és a 11.E osztály Szlovéniába és Horvátországba látogatott. Az ottani magyarsággal és a történelmi magyar emlékekkel ismerkedtek.

Lauder Innovációs Maraton

Megnyerte az országos Lauder Innovációs Maratont Forró Zalán, Handlovics Daniella és Pető Kristóf a 10.A osztályból.

Gratulálunk!

Szabadkikötő-látogatás - élménybeszámoló

Az algimnazisták közül öten (Horváth Anna, Dudás Márk, Szabó Viktor, Czető Viktória, Miló Ádám) részt vettünk egy a Csepel Önkormányzata által szervezett Klímavédelmi vetélkedőn. E verseny jutalma volt, hogy május 11-én ellátogathattunk a Csepeli Szabadkikötőbe.

Békamentés Farmoson

A 9.B osztály TT-s diákjai a cselekvő természetvédelem jegyében április 1-jén békamentésen vettek részt a Pest megyei Farmoson.

Szárazság

A Pesti Magyar Színház Szárazság című komplex előadásán vehetett részt iskolánkban a 10.A és a 10.B osztály. A visszajelzések szerint "brutál jó" volt.

Ballagás

Április 29-én elbúcsúztattuk a végzős osztályainkat. A ballagási műsort a 10.A osztály állította össze.

Jedlik napok

Két év kihagyás után ismét megszerveztük a Jedlik napokat. A hétközbeni sportversenyeket, programokat a Jedlik nap zárta.

No backpack day

A Jedlik Hét csütörtökén a 7.A osztály hátizsák nélküli napot szervezett. A feladat az volt, hogy hátizsák helyett minél kreatívabb alkalmatosságokban hozzák a tanulók a holmijukat. A legjobb, legkreatívabb megoldásokat díjazták.

Szalagavató bál

2022. január 15-én rendeztük meg a hagyományos szalagavató bálunkat.

Farsang

Február 11-én a DÖK izgalmas programokkal és jelmezversennyel fűszerezett farsangi napot szervezett.

Kísérletbemutató

Diákjaink december 20-án mutatták be kísérleteiket és prezentációikat az Erasmus+ Scientify projekt keretében. Minden bemutató a projekttémának választott "Mentőexpedíció" című filmhez kapcsolódott matematika, biológia, kémia és fizika témakörben.

Gratulálunk minden előadónak!

Betlehemes

Hagyományainkhoz híven az 5.A osztály Betlehemes műsorral várta a nagyobbakat.

Adventi gyertyagyújtás

Kispál György atya és Bese Benő, iskolánk intézményvezetője pénteken a Betlehemből érkezett lánggal meggyújtották a negyedik gyertyát az adventi koszorúnkon.

Mikulás

December 6-án iskolánkba is ellátogatott a Mikulás.

Koszorúkészítés

Az adventi készülődés állomásaként a Diákönkormányzat koszorúkészítő délutánt szervezett.