Események a 2023/2024 tanévben

Tanévzáró ünnepély

A 6.A osztály és az énekkar műsora után igazgató úr 2024. június 26-án bezárta a 2023/2024-es tanévet.

DÖK-nap

Június 21-én pénteken, az utolsó tanítás nélküli munkanapon a Diákönkormányzat által szervezett programokon vettünk részt.

Látogatás az Ericssonnál

A HiSchool szervezésében ezúttal az Ericssonhoz látogathattunk el, ahol pályaorientációs foglalkozásokon vettünk részt.

Tanulmányút

Június 2-9-ig a napsütötte dél-angliai városban, Plymouth-ban töltöttük el egy élményekben gazdag, tapasztalatokkal, tanulással teli, tartalmas hetet.

Medtronic interaktív óra

Május 30-án, csütörtökön iskolánkba látogatott a Medtronic high-tech orvosi eszközökkel foglalkozó vállalat három munkatársa.

Operalátogatás

Iskolánk 11. és 12. évfolyamos diákokjaiból álló csoportja  április 25-én a Magyar Állami Operaházban megtekintették a Borisz Godunov című opera főpróbáját.

Ballagás

Május 3-án elbúcsúztattuk a végzős évfolyamot.

Reaktorlátogatás

A 11.B osztály fizika fakultációs diákjainak április 30-án lehetősége volt meglátogatni a BME oktatóreaktorát Juhászné Székely Mónika tanárnő és Kékesi Attila tanár úr kíséretében.

Rajzkiállítás

A Jedlik-héten megnyílt az iskola földszinti folyosóján, gimnáziumunk kimagasló rajz-tehetségeinek kiállítása.

Vermes Tehetségnap

Április 23-án az 5.A és a 6.A egy-egy 4 fős csapatával részt vettünk a Vermes Miklós Általános Iskola Tehetségnapján egy játékos matematika vetélkedőn.

Jedlik Nap

Április 19-én szokásainkhoz híven egy tanítás nélküli munkanappal zártuk a Jedlik Hetet.

Sportnap

A Jedlk napok csütörtökjén sportversenyekben mérték össze ügyességüket iskolánk tanulói.

Jedlik Koncert

Április 17-én, a Jedlik-hét szerdáján délután tanulóink egy koncert keretében mutatták meg tehetségüket szüleiknek, tanáraiknak és társaiknak.

A helység kalapácsa

Jedlik-hét keddi napján a 6.A osztály Horváth Zsuzsanna tanárnő rendezésével 4 alkalommal is előadta a Helység kalapácsát a színházteremben.

Keresztúttal gazdagodott a kápolna

2024. április 12-én a Jedlik Ányos Gimnázium kápolnájában Spányi Antal, a Székesfehérvári Egyházmegye püspöke felavatta és megáldotta a keresztút-kompozíciót.

Vermes Miklós emlékverseny

Április 11-én tartottuk a fizika munkaközösség szervezésében a Vermes Miklós tanár úr emlékére tartott hagyományos fizika mérési versenyünket, amelyen öt középiskola négyfős csapata mérte össze tudását.

Tudományválasztó nap

Iskolánk csapata is részt vett a Csepeli Napközis Táborban megrendezett Kvalitás Tudományválasztó Fesztiválon 2024. március 23-án.

Népek karneválja

Február 21-én, pénteken tartottuk meg a hagyományos Népek Karneválját, ahol számos színvonalas produkciót tekinthettünk meg az iskolánkban angolon kívüli idegennyelveket tanuló diákjaink előadásában.

Szalagavató bál

2024. január 13-án tartottuk meg hagyományos szalagavató bálunkat.