Események a 2023/2024 tanévben

Sportnap

A Jedlk napok csütörtökjén sportversenyekben mérték össze ügyességüket iskolánk tanulói.

Jedlik Koncert

Április 17-én, a Jedlik-hét szerdáján délután tanulóink egy koncert keretében mutatták meg tehetségüket szüleiknek, tanáraiknak és társaiknak.

A helység kalapácsa

Jedlik-hét keddi napján a 6.A osztály Horváth Zsuzsanna tanárnő rendezésével 4 alkalommal is előadta a Helység kalapácsát a színházteremben.

Keresztúttal gazdagodott a kápolna

2024. április 12-én a Jedlik Ányos Gimnázium kápolnájában Spányi Antal, a Székesfehérvári Egyházmegye püspöke felavatta és megáldotta a keresztút-kompozíciót.

Vermes Miklós emlékverseny

Április 11-én tartottuk a fizika munkaközösség szervezésében a Vermes Miklós tanár úr emlékére tartott hagyományos fizika mérési versenyünket, amelyen öt középiskola négyfős csapata mérte össze tudását.

Tudományválasztó nap

Iskolánk csapata is részt vett a Csepeli Napközis Táborban megrendezett Kvalitás Tudományválasztó Fesztiválon 2024. március 23-án.

Népek karneválja

Február 21-én, pénteken tartottuk meg a hagyományos Népek Karneválját, ahol számos színvonalas produkciót tekinthettünk meg az iskolánkban angolon kívüli idegennyelveket tanuló diákjaink előadásában.

Szalagavató bál

2024. január 13-án tartottuk meg hagyományos szalagavató bálunkat.

XIII. Jakucs László Nemzetközi Földrajzverseny

2024. február 8-án zajlott iskolánkban a Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzverseny első fordulója, melyet már XIII. alkalommal hirdetett meg a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara.

Hídlátogatás

A 11. évfolyam fizika fakultációs diákjai január 25-én hídlátogatáson vettek részt az Erzsébet hídnál Cynolter Ágnes tanárnő, Sebestyén Zoltánné tanárnő és Kékesi Attila tanár úr kíséretében.

Gyertyagyújtás

A téli szünet előtti utolsó tanítási napot közös gyertyagyújtással, énekléssel kezdtük.

Betlehemes játék

Hagyományainkhoz híven az 5.A osztály betlehemes játékkal készült, és járta vele az osztályokat december 19-én délelőtt.

Mikulás

December 6-án hozzánk is ellátogatott a Mikulás.

Öregdiák találkozó

Öregdiák Találkozóra hívtuk „kerek évfordulós” egykori tanítványainkat, az 1953, 1963, 1973, 1983, 1993, 2003, 2013-ban érettségizett diákokat.

Gyertyagyújtás

December elsején meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorúnkon. Az ünnepi hangulatot az iskolai énekkar műsora alapozta meg.

Rendhagyó természettudomány tanóra

November 29-én az 5.A osztály egy rendhagyó természettudomány tanórán vett részt, melyen két jómadár, egy tyúk, Hópihe és egy kakas, Konyhakakas voltak a vendégek és bemutatópéldányok.

Reptérlátogatás

A 11.B osztály fizika fakultációs tanulói november 6-án repülőtérlátogatáson vettek részt a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren

Felvételi játszóház

November 7-én került sor a Jedlik iránt érdeklődő negyedik évfolyamosok számára szervezett felvételi játszóházra.