Tisztelt Szülők!

A fogadóórák idén a járványhelyzetre való tekintettel a Microsoft Teams rendszerben lesznek megtartva hang- vagy videóhívás formájában. Az előzetes időpontfoglalás kötelező. Kérjük, gyermekük fiókjába jelentkezzenek be a foglalt időpontot megelőzően, és az adott időpontban pedagógus kollégánk fogja kezdeményezni a hívást.

A foglalás 10 perces idősávokra történik az alábbi űrlap segítségével. A regisztráció után e-mailes visszaigazolást küldünk, melyben talál egy linket is – ezzel a későbbiekben, ha mégsem tud megjelenni, törölheti foglalását.

Egy regisztráció egy tanárhoz biztosítja az időpontot. Ha több tanárt is meg szeretne látogatni, kérjük mindegyikükhöz regisztráljon. Egy diák szülője egy tanárhoz csak egy időpontot foglalhat. Ha ugyanaz a tanár több gyermekét is tanítja, nem feltétlenül szükséges mindegyikükkel regisztrálnia, csak ha több időt szeretne a tanárral tölteni.


Kérjük, adja meg saját nevét!

Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy visszaigazolást küldhessünk a foglalásról!

Kérjük, adja meg gyermeke Oktatási Azonosítóját (más néven OM azonosítóját)! Erre a visszaélések megelőzése érdekében van szükség.
Az azonosító egy 11 számjegyből álló, 7-essel kezdődő szám, amely megtalálható a diákigazolvány "Azonosító szám" mezőjében.

Kérjük, válassza ki, melyik tanárhoz szeretne időpontot foglalni!

A foglalás során egy 10 perces idősávot kell kiválasztania.

Felhívjuk figyelmüket, hogy nem minden tanár ugyanazon a napon tart fogadóórát, ezért az idősáv kiválasztásánál a napra is ügyeljenek!

Idősáv Szabad hely

Az időpontfoglalás elküldésével elfogadja adatvédelmi irányelveinket.