Tanévkezdő információk

Tanévnyitó ünnepély

Tanévnyitó ünnepélyünket 2015. szeptember 1-jén 9:00 órakor tartjuk az iskola udvarán. Gyülekezés a tantermekben 8:45-kor. Kérjük, hogy tanulóink ünneplő ruhában jelenjenek meg és bizonyítványaikat adják le az osztályfőnöküknek. Az ünnepély után három osztályfőnöki órát tartunk.

Tankönyvek átvétele, kifizetése

Szeptember 1-jén, az osztályfőnöki órák keretében kapják meg a diákok a megrendelt tankönyveket a befizetésre szolgáló csekkel együtt. Kérjük a kedves Szülőket, hogy figyelmesen intézzék a tankönyvvásárlást, azaz kérjék el gyermeküktől és a megadott határidőig egyenlítsék ki a számlát. A rövid határidő miatt kérjük azt is, hogy otthon a könyveket nézzék át és rögtön jelezzék/másnap hozzák vissza, ha nyomdahibás kiadványt vagy felesleges példányt kaptak ill. ha nem kapták meg maradéktalanul a megrendelt könyveket. A pótrendeléseket és a visszárut is rövid időn belül el kell küldenünk. Köszönjük együttműködésüket!

Javító-, különbözeti és osztályozóvizsgák

A javító-, különbözeti és osztályozóvizsgák 2015. 08. 27-én 9:00 órakor kezdődnek intézményünkben. Kérjük az érintett tanulókat, hogy bizonyítványuk leadásával, a szükséges íróeszközökkel együtt jelentkezzenek a vizsga megkezdése előtt az igazgatóhelyettesi irodában. Az írásbeli és/vagy szóbeli vizsgák beosztásáról a helyszínen kapnak tájékoztatást. Eredményes vizsgákat kívánunk!

Osztálykirándulások

Szeptember 3-án és 4-én valamennyi osztály kirándul. Részletes tájékoztatást az osztályfőnököktől kapnak a gyerekek.