Folytatódik a tanítás!

Kedves Diákok!

Március 18-tól folytatódik a tanítás digitális munkarendben. Az osztályok az órarendjük szerint kapnak feladatokat, ehhez alapvetően három munkaforma áll a rendelkezésünkre:

1: Feltöltött és elküldött feladatlapok, esetleg beküldendő feladattal;

2. Rögzített videó feltöltése, ehhez szintén kaptok feladatokat. Itt pl. kísérletet vagy önálló tananyagrészt töltenek fel a tanáraitok;

3. Videókonferencia jelleggel élő óra.

A tantárgy és az aktuális tananyag fogja befolyásolni az adott tanóra jellegét.

Ha nem külditek vissza az elvárt feladatot, azt tanáraitok házi feladat hiányként, ha nem kapcsolódtok az „Értekezlethez”, akkor hiányzásként rögzítik a naplóban, ezzel tudunk az osztályfőnökötök és a szüleitek felé azonnal jelezni, ha valaki nem vesz részt az órákon.

A digitális oktatás a Microsoft Teams nevű rendszerén keresztül történik. Ide a jedlikes e-mail címetek és jelszavatok segítségével tudtok belépni. A honlapon keresztül is elérhetitek, az applikációt is letölthetitek a telefonotokra

Aki esetleg nem tudja a belépési adatait (ugyanaz mint a wifihez), az e-mailben küldjön a diákigazolványa arcképes oldaláról egy fényképet a [email protected] címre, és válaszlevélben megkapja a belépési adatokat.

A belépéshez és a rendszer használatához hamarosan további segédanyag kerül ki a honlapunkra.

Kérjük, hogy 7:45-kor mindenki jelentkezzen be és folytatódhat a tanítás!