A májusi érettségik lebonyolításáról

Tisztelt Szülők, kedves Érettségizők!

A középszintű írásbeli érettségi vizsgák lebonyolítása a következőképpen zajlik:

1) A magyar, matematika és történelem írásbeli érettségi vizsga helyszínei, a beosztott osztályok és a belépés a területre:

Jedlik Ányos Gimnázium „A” épület

12.A, 12.E

Tejút utca 12. főbejárat

Jedlik Ányos Gimnázium „B” épület

12.B

Mars utcai bejárat, parkoló

Jedlik Ányos Gimnázium „C” épület

12.C

Tejút utcai udvari kapu

Móra Ferenc Általános Iskola II. emelet:

12.D

Tejút utca 10.

A vizsgázók az angol és német nyelvi vizsgára – a kijelölt termekbe – a fenti táblázat szerint, az épülethez tartozó bejáraton érkezzenek.

Május 11-től valamennyi középszintű vizsgára az A épület főbejáratán át várjuk a vizsgázókat.

2) Az első héten (május 4-8.) a vizsgák 9 órakor kezdődnek, ezért a vizsgázók 7:45 és 8:15 között érkezzenek a megadott bejárathoz és kézfertőtlenítés után a kijelölt vizsgaterembe menjenek. Az iskola előtti területen az indokolatlan csoportosulások feloldásában és a forgalom irányításában a rendőrség nyújt segítséget.
Május 11-től a reggeli vizsgák 8 órakor, a délutániak 14 órakor kezdődnek.

3) Az épületben a diákok a vizsgateremben tartózkodhatnak, csak a mosdóhasználat idejére hagyhatják el azt. A vizsgázóknak legkésőbb a vizsga megkezdése előtt 30 perccel el kell foglalni helyüket a teremben.

4) Minden vizsgázó számára szájmaszkot biztosítunk, kérjük ezek rendeltetésszerű használatát. A termekbe 6-9 fő vizsgázó beosztását tervezzük.

5) A felügyelő tanárok szájmaszkot és gumikesztyűt viselnek.

6) A vizsgázók az érettségizők számára a Teams-ben létrehozott csoportban, a fájlokba feltöltött táblázatból kaphatnak részletes tájékoztatást arról, hogy az egyes napokon melyik vizsgaterembe kerültek beosztásra a középszintű érettségi vizsgán.

7) Használható segédeszközök: a magyar nyelv és irodalom és a történelem vizsgán használható helyesírási szótárt az intézmény biztosítja, a többi segédeszközt (függvénytáblázat, szótár) a vizsgázóknak kell magukkal hozni.

Minden érettségiző diáknak jó egészséget, sikeres vizsgákat kívánunk!