Felügyelet, étkeztetés

Tisztelt Szülők!

A Magyar Közlöny 118. számában megjelent a Kormány 220/2020. (V. 22.) rendelete az iskolák 2020. júniusi működéséről. Ennek értelmében

  • az iskolák 2020. június 2. és 2020. június 15. között továbbra is tantermen kívüli, digitális munkarend szerint működnek azzal, hogy a tantermen kívüli, digitális munkarend tapasztalatai alapján egyéni vagy kiscsoportos foglalkozás szervezhető a tanulók felzárkóztatása céljából.
  • 2020. június 2. és 2020. június 26. között minden általános és középfokú iskola megszervezi a tanulók felügyeletét. A felügyelet keretében napközi, szakkör, sportfoglalkozás, egyéni vagy csoportos felzárkóztató foglalkozás, fejlesztőfoglalkozás, egyéni vagy csoportos tehetségfejlesztő foglalkozás tartható.
  • 2020. június 26-áig az intézményi gyermekétkeztetést a tanítási év szabályai szerint kell biztosítani. A felügyeletet igénybe nem vevő tanulók számára a szünidei gyermekétkeztetést a tanítási szünetre vonatkozó szabályok szerint kell biztosítani.

Azok a szülők, családok, akik igényt tartanak gyermekük felzárkóztatására, iskolai felügyeletére, gyermekétkeztetésre, kérem, május 26-ig jelezzék igényüket a [email protected] e-mail címen.