Szóbeli felvételi vizsgabeosztás 2021.

Pótfelvételi – változatlan helyen, időben

Kedves Felvételizők! A pótfelvételit változatlanul március 11-én, személyesen, az iskolában tartjuk meg – az egészségvédelmi rendelkezések betartása mellett. Az oldal alján látható kereső használatával tudhatják meg a pontos vizsgaidőpontokat.

Akinek a március 11-i időpont igazolható okból (pl. hatósági karantén) nem megfelelő, az kérjük, március 12-éig jelezze ezt a [email protected] címre küldött e-mailben. A pótfelvételi meghallgatás pótnapja március 18., csütörtök, 14 óra.

Szóbeli felvételi vizsgára azokat a jelentkezőket várjuk, akik a központi írásbeli felvételi vizsgán a táblázatban szereplő vagy azt meghaladó pontszámot értek el.

Tagozatkód

Tagozat

Pontszám

0008

nyolcévfolyamos

69 pont

0001

matematika

65 pont

0002

természettudományi

57 pont

0003

angol nyelv

61 pont

0004

német nyelv

56 pont

0005

informatika

62 pont

0006

élsportolói

53 pont

A szóbeli vizsgákra

  • február 25–26-ig kerül sor a nyolcévfolyamos képzésre jelentkezők,
  • március 1-3-ig a 9. évfolyamra jelentkezők számára,
  • pótfelvételi március 11-én.

Kérjük, hogy a 4. osztályos kisdiákok egy felnőtt kísérővel érkezzenek az iskola Mars utca felőli bejáratán át (a parkoló felől) a B épületbe. A nyolcadikosok kérjük, kísérő nélkül érkezzenek, szintén a Mars utca felőli bejáraton át, a B épületbe.

A belépéskor és az épületben tartózkodás ideje alatt az intézményben szokásos járványügyi előírások érvényesek.

A fenti táblázatban szereplő ponthatárokat elért jelentkezők beosztott időpontjai az alábbi mező segítségével kereshetők.

Vizsgabeosztás keresése
Kezdje el gépelni a felvételiző oktatási azonosítóját az alábbi mezőbe, majd válassza ki a keresett felvételizőt! A kereső csak azon jelentkezőket tartalmazza, akik elérték a fenti ponthatárokat.