Kolonics György Sportérdemérem

Székely Írisz, a Profi – Team Életmód Egyesület versenyzője, 9.D osztályos tanulónk átvehette a Kolonics György Sportérdemérmet. 

Írisz 2017-ben, 11 évesen kezdte a pályafutását. Az egyesület Fit Kid első osztályának egyéni és csapat versenyzője. Többszörös Fit Kid országos bajnok és Európa Kupa győztes. Kimagasló teljesítményével többször bizonyított egy olyan összetett sportágban, amely a talajtorna, a ritmikus gimnasztika, az aerobik és a tánc ötvözete.

Egyéniben többszörös országos első helyezett lett Fit Kid másodosztály „A” kategóriában, ezáltal 2019-ben egyéni és csapatban is Grand Prix győztes. Ezen kívül diákolimpiai első helyezett, Fit Kid Európa Kupa Open első helyezett, a másodosztály „A”-ban és csapatban is első lett.

Első osztályban többszörös dobogós második és harmadik helyezett lett, tavaly ősszel pedig kijutott az Európa Kupára egyéniben, az egyik legnehezebb korosztályban, ahol Open győztes lett. Trió kategóriában ugyanakkor összetett, Grand Prix bajnok lett csapattársaival 2021-ben.

Gratulálunk!

Galéria