Gyászhír

2023. január 11-én hosszú, súlyos betegség után elhunyt Toldi Edit, szeretett kolléganőnk, a Jedlik Ányos Gimnázium iskolatitkára.

Toldi Edit a Teleki Blanka Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett 1985-ben, számvitel szakon. 2010-ben az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán szociálpedagógus szakképzettséget szerzett.

32 év munkaviszonyából 22 évet iskolatitkári feladatok ellátásával, diákok és pedagógusok között töltött, 13 évet a Kazinczy Ferenc Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskolában, majd 2014-től a Jedlik Ányos Gimnáziumban.

Munkáját mindvégig a segítőkészség, empátia és együttműködés jellemezte. Diákok százainak ügyeit intézte a gimnáziumi felvételitől az érettségi vizsgáig. Kifogyhatatlan energiával látott hozzá kollégái ügyes-bajos dolgainak megoldásához, bármilyen kéréssel is fordultak hozzá.

Súlyos betegségét a kezdetektől fogva hihetetlen optimizmussal, türelemmel viselte, amikor egészségi állapota engedte visszatért a munkájához és mindennapjai a megszokott lendülettel, mosollyal teltek. November elején hagyta el ismét – akkor még nem tudtuk, hogy végleg – a Jedliket. Aggódva telefonáltunk, vártuk a jó híreket, hogy Edit visszatér, de életének 56. évében legyőzte a betegség.

Szeretettel gondolunk rá és őrizzük emlékét.

Utolsó útjára február 18-án 11 órakor kísérjük az abonyi kistemetőben. (Abony, Szondi György út)

Galéria