Gólyabál

Ebben az évben a mi osztályunké volt az a megtiszteltetés, hogy megrendezzük az 5.-esek és a négy 9.-es osztály számára a gólyabált.

Úgy döntöttünk, hogy idén a Walt Disney mesék les​znek a középpontban, így a gólyáknak a kapott rajzfilm egy zeneszámára kellett táncot betanulniuk, és a bál napján a szereplőinek beöltözniük. Az események már a hét elején kezdetüket vették, a húszperces szünetekben különféle feladatokkal vártuk a résztvevőket. De a verseny csak pénteken, a gólyabál napján indult be igazán. Először az osztályoknak Csepel forgalmasabb helyszínein kellett bizonyítaniuk, hogy képesek-e egy b​iztosítótűből valamilyen értékes tárgyat csinálni úgy, hogy a járókelőkkel csereberélnek, és mennyi szelektív hulladékot tudnak összegyűjteni 10 perc alatt.

​Hát... a teljesítményük még minket is meglepett. Az izgalmak a 4 órakor kezdődő gólyabálon sem hagytak alább. A feladatok az osztályfőnököket és a diákokat egyaránt megmozgatták. A tortakészítéstől kezdve a fánkevésen át az akadályversenyig sokféle mókás verseny boldogította az 5. és 9. osztályosokat, akik közül végül a 9.a-sok bizonyultak a legügyesebbeknek, ugyanis ők nyerték meg a gólyabált. Természetesen a többiek is kiválóan szerepeltek, és senki sem maradt jutalom nélkül. Remélem, a résztvevők élvezték az általunk kieszelt ötletes feladatokat, és 2011. november 25-ére mindig is örömmel emlékeznek majd vissza.

Szombati Eszter​​