Események a 2011/2012 tanévben

Vermes nap

Április 3-án 15.00 órától, az utcanév avatót követően iskolánkban került sor a látványos Vermes-kísérletek bemutatására. 

Kerületi német levelezőverseny

​Munkaközösségünk 2008 októberében életre hívott egy németes levelezős versenyt a kerületben. Szerettük volna motiválni a németül tanuló diákokat, kedvet teremte​​ni a nyelvtanuláshoz és szorosabbra fűzni a kapcsolatunkat az általános iskolai munkaközösségekkel.

Mikulás

Idén is működik a Mikulás jedlikes csomagküldő ​szolgálata.

Ajándékodat december 1-je és 5-e között adhatod le Farkas Andrea tanárnőnek, Bai Ádámnak vagy Szalai Annának.

Ne feledd el ráírni a címzett nevét és osztályát!​​

Márton nap

Az előadás előtti délután még azt hittem, hogy fogdmeg leszek. Elő is készítettem a kis pálcámat, amellyel Matyit ütöttem volna.

Bécsi kirándulás

Kedves Diákok, tisztelt Szülők!

Hagyományos adventi utunk sikerére való tekintettel az idé​n is meghirdetjük egynapos tanulmányi  kirándulásunkat nagygimnazistáknak Bécsbe a Millenium Bp. Kft. szervezésében!

Gólyabál

Ebben az évben a mi osztályunké volt az a megtiszteltetés, hogy megrendezzük az 5.-esek és a négy 9.-es osztály számára a gólyabált.

Hattingeniek látogatása

2​​011-ben is részt vehettünk az immár huszonhatodszor megrendezésre került németországi diákcserén - ezúttal fogadóként. Most talán kissé felszabadultabban, mivel már ismertük partnereinket, és hazai pályán mozogtunk.

Játszóház

Kedves negyedikes Kisdiák!

Már nagyon várunk, hogy megismerhessünk.
Ha kíváncsi vagy az iskola titkos zugaira, ha szívesen játszanál a kicsit nagyobbakkal, gyere bátran október 19-én szerdán 3 órára hozzánk,  a Játszóházba!

Advent

Idén adventkor is számos programmal várunk. Kattints a részletekért!