Április 3-án 15.00 órától, az utcanév avatót követően iskolánkban került sor a látványos Vermes-kísérletek bemutatására. 

2​​011-ben is részt vehettünk az immár huszonhatodszor megrendezésre került németországi diákcserén - ezúttal fogadóként. Most talán kissé felszabadultabban, mivel már ismertük partnereinket, és hazai pályán mozogtunk.

Kedves Diákok, tisztelt Szülők!

Hagyományos adventi utunk sikerére való tekintettel az idé​n is meghirdetjük egynapos tanulmányi  kirándulásunkat nagygimnazistáknak Bécsbe a Millenium Bp. Kft. szervezésében!

Szalagavató bál

Az előadás előtti délután még azt hittem, hogy fogdmeg leszek. Elő is készítettem a kis pálcámat, amellyel Matyit ütöttem volna.

Ebben az évben a mi osztályunké volt az a megtiszteltetés, hogy megrendezzük az 5.-esek és a négy 9.-es osztály számára a gólyabált.

Idén is működik a Mikulás jedlikes csomagküldő ​szolgálata.

Ajándékodat december 1-je és 5-e között adhatod le Farkas Andrea tanárnőnek, Bai Ádámnak vagy Szalai Annának.

Ne feledd el ráírni a címzett nevét és osztályát!​​

​Munkaközösségünk 2008 októberében életre hívott egy németes levelezős versenyt a kerületben. Szerettük volna motiválni a németül tanuló diákokat, kedvet teremte​​ni a nyelvtanuláshoz és szorosabbra fűzni a kapcsolatunkat az általános iskolai munkaközösségekkel.

Kedves negyedikes Kisdiák!

Már nagyon várunk, hogy megismerhessünk.
Ha kíváncsi vagy az iskola titkos zugaira, ha szívesen játszanál a kicsit nagyobbakkal, gyere bátran október 19-én szerdán 3 órára hozzánk,  a Játszóházba!

Idén adventkor is számos programmal várunk. Kattints a részletekért!