Események a 2014/2015 tanévben

DÖK nap

2015. június 15-én, hétfőn, az utolsó tanítási napon tartottuk a hagyományos DÖK napot. 

Gyereknapi kísérletezés

Gyereknap alkalmából a sétáló utcában és a természettudományi laborunkban kísréletezhettek az érdeklődők

Ballagás

Az iskola apraja-nagyja kivette részét a 12. évfolyam búcsúztatásának előkészítéséből, az épület feldíszítéséből.
Gratulálunk a végzősöknek, és sok sikert kívánunk az érettségikhez!

Jedlik Napok

Egyszer volt…

Minden Jedlik-hét kezdetén, amikor belépünk az iskolába, érezzük, hogy valami van a levegőben, valami varázslatos… Majd körbenézünk és rögtön észrevesszük a változásokat.

Jedlik Napok

Minden Jedlik-hét kezdetén, amikor belépünk az iskolába, érezzük, hogy valami van a levegőben, valami varázslatos… Majd körbenézünk és rögtön észrevesszük a változásokat.

Víz világnapja

A víz világnapja alkalmából látványos kísérleteket mutattunk be a sétáló utcában, illetve egyéni kísérletezésre is lehetőséget biztosítottunk a Jedlik Laborban

Napfogyatkozás

Március 20-án közösen néztük a részleges napfogyatkozást.

Opera

Iskolánk két diákja, Orosz Szonja és Viszmeg Krisztián sikerrel pályázott, így részt vehetnek a Faust Bálon.

Együtt szaval a nemzet

A 2015. január 22-én második alkalommal megrendezett program a nemzeti összetartozást erősítő közös szavalásra hívta a diákokat öt kontinens valamennyi magyar nyelvű iskolájában.

Xmas Party

Mint minden évben, idén is angolul ünnepeltük a karácsonyt a Xmas Partyn, 2014. december 18-án.

Betlehemes

Az 5.A osztály tanulói körbejárták az iskolát Betlehemes játékukkal.

Euroexam Workshop

Rádai Péter egyetemi tanár tartott előadást a hagyományos Euroexam workshopunk keretében, hogy minél hatékonyabban felkészülhessetek a középfokú nyelvvizsgára!

Öregdiák Találkozó

2014. december 13-án, szombaton Öregdiák Találkozóra hívtuk „kerek évfordulós” egykori tanítványainkat, az 1954, 1964, 1974, 1984, 1994, 2004-ben érettségizett diákokat. 

Adventi kirándulás

Hagyományainkhoz híven az idén is meghirdetjük egynapos autóbuszos kirándulásunkat Bécsbe a Millenium Bp. Kft. szervezésében!

Varga Tamás emlékdíj

Ivancsó Veronika tanárnőt Varga Tamás Junior emlékdíjjal tüntették ki. Gratulálunk és további eredményes munkát kívánunk!

Tudatos Tudós Tusa

November 29-30-án rendeztük meg a Tudatos Tudós Tusát. Az egész országból érkeztek csapatok a versenyre, ahol a csapatok kémia, fizika, biológia és informatika tárgyakból mérték össze tudásukat.

Csomagküldő szolgálat

December 5-én pénteken járja a Mikulás az osztálytermeket. A küldeményeket dec. 4-én 12 óráig lehet leadni Brutovszky tanárnőnek vagy Szalai Annának.

Gólyabál

2014. november 21-én tartottuk az idei gólyabált a 10.E szervezésében. Az egész héten át tartó versenyen minden osztály szépen szerepelt. A nyertes végül a 9.A osztály lett.