Programok, információk felvételizőknek

Október 15. 17.00 - Beiskolázási tájékoztató szülőknek

Szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket, akik első kézből szeretnének információhoz jutni az intézményünkben folyó négy- és nyolcévfolyamos képzésről.
 

Október 17-18. - Nyitott Kapuk I.

9.00 Bese Benő intézményvezető úr tájékoztatója a nyolcadikos diákoknak

9.30 A Jedlik Ányos Gimnázium bemutatása: interaktív séta az intézményben 11-es diákok vezetésével, akik mesélnek az iskola történetéről, az épületről, eseményekről, szokásokról, lehetőségekről.

10.30, 11.25 A negyedik és ötödik órában a nyolcadikos diákok lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek tanórákon. A részvétel internetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz kérjük, kattintson ide.
 

November 7. - Játszóház a 8 évfolyamos gimnáziumba jelentkező kisdiákoknak

15.00-17.00 A negyedikes kisdiákok játékos formában ismerkednek meg az iskolánkkal, a jedlikes léttel a 8.A osztályosok vezetésével. A várakozás alatt szüleik a földszinti ének teremben zajló filmvetítésen gyűjthetnek további információkat az iskolánkról.
 

November 12-13. - Nyitott Kapuk II.

November 29-30. - Nyitott Kapuk III.

 

 

Tájékoztatjuk a szülőket, felvételiző diákokat, a Jedlik Ányos Gimnázium iránt érdeklődőket, hogy az iskola teljeskörű felújítása a tervek szerint 2019-ben elkezdődik.

A 2019/2020. tanévet a volt Fodor József Szakképző Iskola felújított és átalakított épületében (1214 Budapest, Tejút utca 10-12) kezdjük meg és két év múlva visszaköltözünk a megújult, - XXI. századi elvárásoknak mindenben megfelelő - iskolánkba. Ez idő alatt az oktatási struktúra és színvonal, az indított képzési formák, tagozatok, az iskola elvárásrendszere természetesen változatlan marad.

Ide kattintva megtekinthetik a gimnázium látványterveit.

Az alábbi videó segítségével pedig virtuális sétát tehetünk a felújított, kibővített iskolában: