Iskolánk az idei tanévtől egy új, KRÉTA nevű elektronikus napló használatára tér át. 
Az új rendszerbe változatlanul a honlapunk jobb felső részén található Belépés az eNaplóba gomb használatával tud bejelentkezni, belépési adatai azonban megváltoztak.

A belépési adatokat e-mail üzenetben küldjük meg a szülők e-mail címeire. Az e-mail címek forrása idei beiratkozók esetében a központi felvételi információs rendszer, felsőbb évfolyamosok esetében pedig a korábbi e-napló. Az osztályfőnökök ezen felül a tanulóknak az első tanítási napon, a szülőknek pedig az első szülői értekezlet alkalmával is kiosztják a belépési adatokat.

A felhasználónév a tanulók esetében megegyezik a számítógépekhez, wifihez használttal, a jelszó azonban különbözik. A szülők felhasználóneveit a tanuló felhasználóneve után írt "_sz1", "_sz2" stb. formátum alapján generáltuk.

Hogyan tudom megváltoztatni az e-mailben kapott kezdeti jelszavam?

1. Belépés után kattintson az oldal jobb felső részén, a neve mellett található ikonra.

2. A megnyíló menüben válassza a Profilbeállítások pontot!

3. A vízszintes menüből válassza a Jelszó módosítása pontot!

Gondviselő elérhetőség szerkesztése pontot választva megváltoztathatja a rendszerben tárolt e-mail címét és telefonszámát.

 

Mobilalkalmazások

A KRÉTA rendszerhez jelenleg Android és iOS operációs rendszert futtató mobileszközökre tölthető le mobilapplikáció. 
Letöltéshez kattintson az eszközének megfelelő alkalmazásáruház képére:

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell bejelentkezni a mobilalkalmazásokba?

Először létre kell hozni a megfelelő profilt az intézmény, a felhasználónév és a jelszó megadásával. A mobilalkalmazásba ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval lehet belépni, mint az elektronikus ellenőrzőkönyv webes felületére. Ha több gyermek esetében is használjuk az alkalmazást, akkor több profilt is létre lehet hozni a programban!

Hogyan kapok felhasználónevet és jelszót a bejelentkezéshez?

A felhasználónevet és a jelszót e-mail üzenetben küldtük meg a szülők regisztrált e-mail címére. Az osztályfőnökök ezen felül a tanulóknak az első tanítási napon, a szülőknek pedig az első szülői értekezlet alkalmával is kiosztják a belépési adatokat. A mobilalkalmazásba ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval lehet belépni, mint az elektronikus ellenőrzőkönyv webes felületére.

Hogyan adhatok hozzá több tanulót is a mobilalkalmazásokhoz?

Az alkalmazás főmenüjében a tanuló neve alatt válassza a Profil váltás/szerkesztés pontot! A képernyő jobb felső sarkában található "plusz" ikonra kattintva bejelentkezhet a további fiókokba.

Hogyan tudok üzenni az osztályfőnöknek vagy valamelyik szaktanárnak?

Jelenleg csak a mobiltelefonos alkalmazáson keresztül van lehetőség üzenni, és csak az osztályfőnöknek. Továbbá erre csak akkor van lehetőség, ha az osztályfőnök ezt külön engedélyezte. Kérjük, ehelyett használja tanáraink közvetlen e-mail elérhetőségeit, amelyeket megtalál ezen az oldalon.

Galéria