Események a 2018/2019 tanévben

Évzáró

2019. június 20-án Igazgató úr lezárta a 2018/2019-es tanévet. Az ünnepély műsorát ezúttal a 7.A osztály adta.

DÖK nap

Az idei DÖK napon kivételesen nem csak a tanévtől, hanem iskolánk jelenlegi épületétől is elbúcsúztunk a következő két tanév erejéig, amikor megújult, kibővített formájában költözünk vissza.

Hattingenben jártunk...

Németországi diákcserénk fennállásának 34. évében 23 tanuló részvételével ismét ellátogattunk Hattingenbe.

Ballagás

2019. május 3-án elköszöntünk végzős diákjainktól.

Portugáliában jártunk

Iskolánk csapata április 23-30. között Portugáliában járt diákcsere kapcsolatunk keretében.

Tanulmányi kirándulás: Auschwitz-Krakkó

Áprilisban iskolánk végzős diákjai rendhagyó tanulmányi kirándulás alkalmával ellátogattak az Auschwitz-Birkenau Állami Múzeumba, valamint megismerték Krakkó város történelmi nevezetességeit.

Föld Napja vetélkedő

Iskolánk a fenntarthatósági témahét keretén belül idén is megszervezte a Föld Napi Vetélkedőt, amelyen 17 csapat vett részt.

Jedlik Napok

Ebben az évben már nyolcadik alkalommal szerveztünk több napos rendezvénysorozatot a jedlikes diákoknak, tanároknak.

Egészségnapok

Április 1-4. között délelőttönként egy-egy évfolyam készült egészséges ételekkel az aulákban. Emellett az egészséges életmóddal és a betegségek megelőzésével kapcsolatos előadásokon vettünk részt.

Kenguru matematikaverseny

Március 21-én iskolánk 171 tanulója oldotta meg a Nemzetközi Kenguru Matematikaverseny feladatsorát.

Erasmus+ megnyitó

Az általunk koordinált INTEReST nevű Erasmus+ projekt budapesti konferenciájának megnyitóján köszöntötte a résztvevőket Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke, Morovik Attila, Csepel alpolgármestere, Tóth János tankerületi igazgató és Bese Benő, iskolánk igazgatója.

Farsang

A kisgimnazisták számára a nagyobbak rendeztek farsangi mulatságot február 20-án.

Helyesírás

Iskolánk vendége volt a Tinta Könyvkiadó szerzője, H. Tóth István, aki a helyesírás jelentőségéről, fejlesztéséről tartott előadást 9.-es és 11.-es diákjainknak.

Szalagavató bál

2019. január 12-én rendeztük meg a hagyományos szalagavató bált. A szalagok feltűzése után a végzős osztályok bemutatták osztálytáncukat, majd közösen eltáncolták az évfolyamkeringőt.

Xmas Party

Hagyományainkhoz híven iden is megrendezésre került a Xmas Party, melyet ezúttal december 19-én tartottuk meg. Skót tánc, tombola, kacagás és meghitt pillanatok szerepeltek a programok között.