Előkészítő tanfolyam

8. osztályosok részére pótbeiratkozás: szeptember 19-21.-én 16-18 óráig az iskolában. A 4. osztályosok részére további férőhelyeket nem tudunk biztosítani.

 

 

Iskolánk idén három előkészítő tanfolyamot hirdet:

  • 4. osztályosok részére, akik a nyolcévfolyamos osztályunkba szeretnének felvételizni
  • 8. osztályosok részére, a központi írásbeli vizsgára készüléshez
  • 8. osztályosok részére, a természettudományi tagozat szóbeli felvételi vizsgájára való felkészüléshez
     

4. osztályosok részére

A tanfolyamot nagy felvételi tapasztalattal rendelkező gimnáziumi tanárokkal tartjuk matematikából és magyar nyelv és irodalomból. A részvételt azoknak a 4. osztályos általános iskolai tanulóknak javasoljuk, akik gimnáziumban szeretnék tovább folytatni a tanulmányaikat.

A tanfolyam helye

Az előkészítőt a Jedlik Ányos Gimnáziumban (1212 Bp. Táncsics Mihály utca 92.) tartjuk.

A tanfolyam időtartama

A tanfolyam 2023. szeptember 25-től 2024.január 20-ig tart, 12 hetes, tantárgyanként heti 1×45 perc tanítási órával - péntek kivételével - hétköznap  délutánonként.

A tandíj

A tanfolyam díja tantárgyanként 15.000 Ft. A később jelentkezők óraszámarányos díj befizetésével csatlakozhatnak, ha még van üres hely.

Beiratkozás

A beiratkozás kizárólag személyesen, a jelentkezési lap kitöltésével és a tandíj befizetésével az iskolában történik, szeptember 12-15-ig 15-18 óra között Sebestyén Veránál. Érdeklődni lehet e-mailben a [email protected] címen, vagy mobilon a 30/492-4084-as számon.

 

Középiskolai fe​lvételi előkészí​​tő tanfolyam

A tanfolyamot nagy felvét​​eli tapasztalattal rendelkező gimnáziumi tanárok tartják matematikából, valamint magyar nyelv és irodalomból. A részvételt azoknak a 8. osztályt végző általános iskolai tanulóknak javasoljuk, akik tanulmányaikat gimnáziumban vagy szakgimnáziumban kívánják folytatni.

A tanfolyam helye​​

Az előkészítőt a Jedlik Ányos Gimnáziumban tartjuk, jellegéből adódóan kihelyezett csoportokat nem szervezünk.​

​​A tanfolyam időtartama​

A csoportok 2023. szeptember 25-i héten indulnak, és január 20-ig tartanak. A tanfolyam 12 hetes, tantárgyanként heti 1×2 tanítási órával. A csoportokat a hét különböző napjain délutánra szervezzük (péntekre, hétvégére nem).

A tandíj​​​​​

A tanfolyam díja tantárgyanként 25.000 Ft. A később jelentkezők óraszámarányos díj befizetésével csatlakozhatnak, ha még van üres hely.​​

Beiratkozás​​

A beiratkozás személyesen a jelentkezési lap kitöltésével és a tandíj befizetésével az iskolában történik, szeptember 12-15 között 15-18 óráig Sebestyén Veránál. Érdeklődni lehet a 30/492-4084-es számon, vagy e-mailben a [email protected] címen.

 

Természettudomán​yos szóbeli felvételi ​előkészítő tanfolyam

A tanfolyamot nagy felvételi tapasztalattal rendelkező gimnáziumi tanárok tartják fizikából, biológiából és kémiából. A részvételt azoknak a 8. osztályt végző általános iskolai tanulóknak javasoljuk, akik tanulmányaikat a Jedlik Ányos ​​Gimnázium természettudományos tagozatán kívánják folytatni.

A tanfolya​​m helye​​

Az előkészítőt a Jedlik Ányos Gimnáziumban tartjuk, jellegéből adódóan kihelyezett csoportokat nem szervezünk.​

A tanfol​​yam időtartama​

A csoportok 2023. decemberétől indulnak, és február 29-ig tartanak. A tanfolyam 9 hetes, heti 1×2 tanítási órá​val.

A tandíj​​​

A tanfolyam díja 22.000 Ft. A később jelentkezők óraszámarányos díj befizetésével csatlakozhatnak, ha még van üres hely.​

Beiratkozás​​

A beiratkozás személyesen a jelentkezési lap kitöltésével és a tandíj befizetésével az iskolában történik, 2023. szeptember 12-15 között, 15-18 óráig Sebestyén Veránál. Érdeklődni lehet telefonon a 30/492-4084-es számon, vagy e-mailben a [email protected]-n.

 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!​