A 2018/2019. tanévre jelentkezők ideiglenes felvételi rangsora az alábbi mezőben kereshető.
A felvételt nyert tanulók végleges listája (egyeztetett felvételi jegyzék) április 20-ig kerül kihirdetésre a honlapunkon. A felvételi döntésről postai úton is értesítjük a jelentkezőket április 27-ig.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az alábbi lista ideiglenes, hiszen sokan több iskolába is beadták a jelentkezésüket, és emiatt több iskola listáján is szerepelnek. A jelentkezéseket az Oktatási Hivatal véglegesíti, és az alkalmazott eljárás (Gale-Shapley algoritmus) kizárólag az eredményeket veszi figyelembe; senkit nem ér hátrány amiatt, ha az első helyeken olyan iskolát jelöl meg, ahová nem biztos a bejutás.
(Bővebben a felvételi eljárásban használt algoritmusról: felvi.hu)

A jelentkezési sorrendet ezért csak akkor javasoljuk módosítani, ha a jelentkező valamilyen okból meggondolta magát azzal kapcsolatban, hogy melyik iskolába szeretne a leginkább járni; pusztán az ideiglenes rangsorokon elfoglalt helyezés miatt nem javasolt módosítani.

Ideiglenes felvételi jegyzék keresése

Kezdje el gépelni a felvételiző OM azonosítóját vagy jeligéjét az alábbi mezőbe, majd válasszon a megjelenő listából az eredmények megtekintéséhez!A tagozatra jelentkezők szóbeli felvételijének a 2017/2018 tanévre való jelentkezésre érvényes témakörei a bal oldali menüpontok alatt olvashatók. Sikeres felkészülést kívánunk!

Tájékoztatás a felvételi lapok kitöltéséről, leadásáról

Jelen felvételi időszaktól kezdve kézzel kitöltött felvételi lapok leadására nincs lehetőség.

8. osztályos jelentkező esetén

A jelentkezési lapokat az általános iskola készíti el a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő rendszerben, majd juttatja el őket a középfokú iskolákba és az Oktatási Hivatal győri központjába.
Kérjük, hogy a lapon szerepeljen a következő tíz tantárgyból 7. osztályban év végén, és 8. osztályban félévkor megszerzett érdemjegy: magyar nyelv, magyar irodalom, matematika, történelem, idegen nyelv, földrajz, biológia, kémia, fizika, informatika. (Összesen 20 jegy)

Nyelvi tagozatokon az első idegen nyelv oktatása nem kezdő szintről indul, ezt kérjük vegyék figyelembe a jelentkezéskor.
Élsportolói tagozaton a jelentkezéshez szükséges mellékelni a szóbeli felvételi témakörök oldalról letölthető nyomtatványt.

4. osztályos jelentkező esetén

A jelentkezési lapot a szülőnek kell elkészítenie a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő rendszer egyéni jelentkezői felületén, majd eljuttatnia részünkre és az Oktatási Hivatal győri feldolgozó központjába (Oktatási Hivatal - 9001 Győr, Pf. 694.)

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon szerepeljen a következő 5 tantárgy 4. osztályos félévi jegye: magyar nyelv, magyar irodalom, matematika, idegen nyelv, természetismeret.

Minden esetben kérjük csatolni a gyermek 4. osztályos félévi értesítőjét.
Ha a jelentkező nem nálunk írta a központi írásbeli vizsgát, akkor az írásbeli vizsga értékelőlapját is csatolni szükséges.


A 2018/2019-es tanévre való középiskolai jelentkezéssel kapcsolatos legfontosabb dátumok, határidők:

Jelentkezés írásbeli vizsgára 2017. 12. 08.
Írásbeli vizsga 4. és 8. osztályosoknak 2018. 01. 20., 10:00
Írásbeli vizsga pótnap 2018. 01. 25., 14:00
Értesítés a központi vizsga eredményéről
Értékelőlapok átvétele
2018. 02. 07.
Az általános iskolák megküldik a jelentkezési lapokat a középfokú iskoláknak 2018. 02. 19.
Szóbeli felvételi vizsgák 2018. 02. 26. – 03. 08. (a pontos időpontok és beosztás a honlapunkon lesz elérhető)
Ideiglenes felvételi jegyzék 2018. 03. 14. (a honlapunkon)
Egyeztetett felvételi jegyzék 2018. 04. 20. (a honlapunkon)
Felvételi értesítők postázása 2018. 04. 27.
Beiratkozás 2018. 06. 22. 8-12 óráig